Dit is echt super leuk op tafel! Maak van je cupcakes een Sushi Roll!

Sushi Roll cupcakes

Ingrediënten voor 12 chocolade cupcakes
125 gram boter op kamertemperatuur
125 gram kristalsuiker
125 gram zelfrijzend bakmeel
2 eetlepels melk
2 ( grote) eieren op kamertemperatuur
4 theelepels cacao poeder

Topping
250 gram poedersuiker
150 gram zachte boter
2 eetlepels heet water
1 theelepel vanille extract

Sushi roll
1 zakje cocos of witte hagelslag
gekonfijt fruit of gekleurde winegums

Methode
Maak het basisrecept cupcakes. Voeg als laatste 4 theelepels cacao vermengd met 4 theelepels warm water toe aan het beslag, en mix het nog een keer goed door met een mixer.

Topping

Doe de zachte boter in een kom en mix tot een luchtige smeuïge massa. Voeg dan langzaam de poedersuiker toe en mix door tot een mooie crème. Hoe langer je blijft mixen, hoe beter de delen in elkaar op gaan. De textuur en de kleur veranderen. Voeg als laatste het water en de vanille extract toe.