Ingrediënten voor 24 mini cupcakes

125 Gram roomboter op kamertemperatuur
125 Gram kristalsuiker
125 Gram zelfrijzend bakmeel
2 Eetlepels melk op kamertemperatuur
2 Eieren op kamertemperatuur

Frosting
45 gram bloem
240 ml melk, op kamertemperatuur
200 gram roomboter, op kamertemperatuur
200 gram poedersuiker
5 ml vanille extract

Mini marshmallows (pastel)
Gekleurd papier

Methode
Maak het basisrecept cupcakes. Je kunt natuurlijk elk recept nemen wat je wilt. Laat de cupcakes afkoelen op een rekje.

 

 



Uit gekleurd papier knip je de oortjes, deze steek je later in de frosting. Maak intussen de frosting. Als de cupcakes zijn afgekoeld smeer je met een spatel een laagje frosting op de cupcakes.

 

 

 

'Plak' de mini marshmallows op de frosting en steek de oortjes als laatste in de cupcakes.

 

 

 

 

Vrolijk pasen!

© Cupcakerecepten.nl