Ingrediënten voor 24 mini cupcakes
125 Gram
roomboter op kamertemperatuur
125 Gram
kristalsuiker
125 Gram
zelfrijzend bakmeel
2 Eetlepels
melk op kamertemperatuur
2
Eieren op kamertemperatuur
Frosting
45 gram bloem
240 ml melk, op kamertemperatuur
200 gram roomboter, op kamertemperatuur
200 gram poedersuiker
5 ml vanille extract
Mini marshmallows (pastel)
Gekleurd papier
Methode
Maak het basisrecept cupcakes. Je kunt natuurlijk elk recept nemen wat je wilt. Laat de cupcakes afkoelen op een rekje.
Uit gekleurd papier knip je de oortjes, deze steek je later in de frosting. Maak intussen de frosting. Als de cupcakes zijn afgekoeld smeer je met een spatel een laagje frosting op de cupcakes.
'Plak' de mini marshmallows op de frosting en steek de oortjes als laatste in de cupcakes.
Vrolijk pasen!
© Cupcakerecepten.nl